Megjelent a 2024/25-es képzési kínálatunk

Őszi kínálatunkat a képre kattintva nézheti meg, de lehet, nyomtatott formában is megkapta. Az egyes építőelemek felfrissítése illetve a Kék Kártyák megújításának lehetősége immár – nemzetközileg egységesen -, megújult formában érhető el. Részletek a képzési struktúrában.

Szeptembertől induló – alább látható -, képzéseinket immáron új helyszínen rendezzük kedvezőbb és kényelmesebb körülmények között.

Szeptemberi képzési naptár

MTM-1 Alap: 9.02-04 és 11-12

MTM eszközöket alkalmazva megvalósítható az erőforrások jobb kihasználása, a költségek elkerülése, valamint a hatékonyság és termelékenység növelése. A standardizált építőelemekkel meghatározható a munkafolyamatok optimális kialakítása és időszükséglete. A tevékenységről teljes képet alkotva az MTM lehetővé teszi a teljes értékteremtési folyamat mentén a kialakítási tartalékok (szűk keresztmetszet) felismerését és realizálását.

Hogyan?

Standardizált építőelemekkel történő analitikus vizsgálattal meghatározható a munkafolyamatok (üzleti folyamatok) optimális kialakítása és időszükséglete oly módon, hogy:

  • a mozgásfolyamatot standard folyamat-elemekre bontja,
  • a mozgás kivitelezésénél fennálló befolyásoló tényezőket rögzíti és
  • a folyamatelemekhez szabványos időértékeket rendel.

Gyakorlati példákra kíváncsi?

Nézze meg az legutóbbi szakmai napok összefoglalóit: 202220192018

Lássam a részleteket!

Kedvezményes jelentkezés a 12. Industrial Engineering Szakmai Napra augusztus 21-ig lehetséges

Jöjjön el az Industrial Engineering Szakmai Napra, ahol szakemberek különböző országokból és eltérő területekről számolnak be az industrial engineering tapasztalataikról!

A legutóbbi rendezvényünkhöz hasonlóan ismereteink bővítése mellett a résztvevők számára lehetőség nyílik értékes szakmai tapasztalatcserére, kapcsolatrendszerük bővítésére.

Várjuk Önt és kollégáit!

Lássam a részleteket!

MTM-UAS: 09.16-19 és 23

MTM-1 Alap kvalifikációval már rendelkezők 5 nap alatt az MTM-UAS eljárás készség szintű elsajátításával képesek a termékek, munkahelyek, valamint munkafolyamatok racionalizálására, nemzetközileg egységes, standard követelmények meghatározására, már (kis) sorozatok gyártása esetén is.

Lássam a részleteket!

MTM-Vizuális ellenőrzés, 9.24-26

Aki egy vállalatnál tervezéssel, irányítással és vizuális vizsgálati tevékenységek értékelésével foglalkozik, tudja, hogy az ilyen emberi megítélési és döntési műveletektől függő tevékenységek időbeli értékelése nehéz.
A „tekintetfunkciókra” ismert MTM-építőelemek csak korlátozottan alkalmasak a gyakorlati alkalmazásra, mivel csak egyszerű igen/nem döntéseket fednek le. A vizuális vizsgálati tevékenységeknél a kivitelezővel szemben támasztott követelmények igen gyakran komplexebbek. A dolgozóknak egy vizsgálati műveleten belül gyakran kell több hibafajtát megkülönböztetni, és abból adódóan különböző tevékenységeket végrehajtani, mint pl. hibafajták szerinti válogatás, vagy meghatározott hibák kijavítása.

Lássam a részleteket!

MTM - Kezdettől helyesen

Aktuális képzési és rendezvény kínálatunk

MTM Hungária Egyesület

  • 1132. Budapest,
    Visegrádi u. 40.

  • +36 70 426 8019
  • info"kukac"mtm-hungaria.hu